Aerogeeli

  • Aerogeeli

Vicover Aerogel -ratkaisut tuovat aerogeeleillä eristämisen kaikkien saataville. Saatavilla useita eri tuote- ja pinnoitusvaihtoehto aina asennusta ja työmaasiivousta helpottavista Comfort käsittelyistä teknisiin monikerrosrakenteisiin asti.

Aerogel -eristeet ovat huopamaisia, helppoja muokata ja soveltuvat erilaisiin sisä- ja ulkopuolisiin eristystarpeisiin monipuolisesti. Eri pinnoitusvaihtoehdoista löytyy aina oikea vaihtoehto eri tarpeisiin.

Vicover Thermostrip tarjoaa kylmäsiltoihin parasta mahdollista lämmöneristyskykyä. Aerogel -eristeiden eristyskyky säilyy erinomaisena paineen alla/puristuksessa ja tarjoaa erinomaisen ratkaisun kylmäsiltoihin niin julkisivuissa kuin rakenteellisissa yksityiskohdissa, ikkunoissa jne. Vakioleveydet 30 – 500 mm, 5 millin välein.

Aerogeelit ovat maailman kevyimpiä aineita ja eristyskyvyltään erinomaisia. Lämmönjohtavuusluokat 0,014 – 0,016 W/mK. Verrattuna perinteisiin villaeristeisiin Vicover Spacetec tuotteiden lämmöneristyskyky on noin 2,5 – 3 x kertainen.

Aerogel-huopien ääntä vaimentavat ominaisuudet ovat hyviä, erityispiirteenä kyky vaimentaa alataajuuksia tehokkaasti. Huomaathan, että äänenvaimennusominaisuuksista saadaan usein merkittävä hyöty myös käytettäessä aerogeeliä kylmäsiltakatkona rakenteiden välissä.

Vicover Spacetec tuotteet pohjautuvat Thermisol Spaceline aerogel-eristeisiin joiden paloluokitus on C-s1,d0. Aerogel-huopa hylkii vettä. Käyttölämpötila -200 – +200 C.

Tutustu vakiotuotevalikoimaan (avautuu omaan ikkunaansa)

Jos tarpeesi koskee teknistä eristämistä, ota yhteyttä.

Comments

Comments are closed.

Eristämisen edelläkävijä!

Tutustu asiakaslähtöisiin eristysjärjestelmiin ja ohuisiin lämpöeristeisiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu
Ota yhteyttä
Meillä on ratkaisu ohuen ja tehokkaan eristämisen ongelmiin. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Kerro tarpeesi ja valitsemme laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.