Eristysjärjestelmät

  • Eristysjärjestelmät

Asennusvalmiit yhdistelmäeristeet

Vicover eristysjärjestelmät aloittavat uuden ja asiakaslähtöisen aikakauden energia- ja materiaalitehokkaassa korjaus- ja uudisrakentamisessa.

Vicover Unto, Into ja Onni eristysjärjestelmissä on tyhjiöeristysmoduli tai aerogel-huopa liitetty osaksi perinteistä eristysmateriaalia. Lopputuloksena on kattava valikoima valmistuotteita kaikkiin korjaus- ja uudisrakentamisen ohuen eristämisen tarpeisiin.

Toteutettaessa energiatehokasta korjausrakentamista, voidaan yhdistelmäeristeillä toteuttaa passiivitason korjauskohteita usein rakenteita muuttamatta. Tämä tarkoittaa usein selkeää ajan, työn ja materiaalien säästöä.

Uudisrakentamisessa ohentamalla seinärakenteita saadaan kaikki rakennetut neliöt hyötykäyttööt. Passiivi- ja nollaenergiarakentamisessa samasta bruttoneliömäärästä saadaan suurempi määrä hyötyneliöitä. Samalla rakennepaksuuksissa palataan ns. vanhoihin tuttuihin dimensioihin ja detaljiikka on helppoa toteuttaa.

Suunnittelijoille ja rakennustuotevalmistajille Vicover -eristysjärjestelmät avaavat aivan uusia mahdollisuuksia. Vakiorakennepaksuuksiin voidaan käytännössä aina liittää haluttu lämmöneristävyys ja lämmöneristyskykyä sekä muut ominaisuudet voidaan optimoida täsmälleen oikeaksi yhdistelmäeristeellä.

Vicover eristysjärjestelmät ovat täysin kotimaisen tuotekehityksen tulosta ja edustavat todellista eristämisen huipputeknologiaa. Esimerkkinä mainittakoon vaikka kustannustehokas, asennuspaikalla mitallistettava ja 2*4 puurunkoon asennettava 100 mm eristysmoduli, u-arvo 0.15 tai 0,17 W/m2.

Vicover Urho, Into ja Onni -eristysjärjestelmissä teemme valmistusyhteistyötä yhdessä Thermisol Oy:n kanssa.

Tutustu Vicover eristysjärjestelmiin tarkemmin (avautuu omaan ikkunaansa)

Comments

Comments are closed.

Eristämisen edelläkävijä!

Tutustu asiakaslähtöisiin eristysjärjestelmiin ja ohuisiin lämpöeristeisiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu
Ota yhteyttä
Meillä on ratkaisu ohuen ja tehokkaan eristämisen ongelmiin. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Kerro tarpeesi ja valitsemme laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.