Oikeudellinen tiedote – Sivustojen käyttöehdot

Sivustojen www.vicover.fi, www.supereriste.fi ja wwww.energianerokas.fi sisällön ja tekijänoikeudet omistavat Vicover Oy ja/tai sen tytäryhtiöt (jatkossa Vicover).

Sivustojen sisällön, sisällön osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Vicoverin etukäteistä kirjallista suostumusta. Huomioithan, että sivustojen sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi näitä käyttöehtoja.

Sivustojen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan.

Sivustot tarjotaan sellaisena kuin se ovat. Sivujen virheettömyyden, luotettavuuden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. Vicover ei takaa sitä, että sen sivuilla tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

Pidätämme itsellemme oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. Vicover ei anna mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Vicover ei ole vastuussa mistään sivujen käytöstä tai sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu Vicoverille. Vicoverin vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Toimittamalla sivustoihin liittyvää materiaalia mille tahansa Vicoverin palvelimelle, esimerkiksi sähköpostin kautta tai WWW-palvelujen välityksellä, materiaalin toimittajana sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja: (a) lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet; ja (c) aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus antaa se Vicoverille, ja että Vicover voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita Vicoveriä kohtaan ja sitoudut hyvittämään Vicoverille kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Sivustoilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Hyväksyt myös, että sivut eivät ole Vicoverin hallinnassa, eikä Vicoverillä ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön. Vicover ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta.

Vicover ja sen valmistamien tuoteryhmien, tuotteiden ja ratkaisujen tuotteiden ovat Vicoverin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut sivustoilla mainitut yhtiöiden ja tuotteiden nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Vicoverin tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, poislukien lainvalintaa koskevat säännökset. Mahdolliset riidat ratkaistaan Suomessa yleisessä tuomioistuimessa, joko Helsingissä tai kotipaikkasi tuomioistuimessa.

Copyright©Vicover Oy 2010. Kaikki oikeudet pidätetään.

Eristämisen edelläkävijä!

Tutustu asiakaslähtöisiin eristysjärjestelmiin ja ohuisiin lämpöeristeisiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu
Ota yhteyttä
Meillä on ratkaisu ohuen ja tehokkaan eristämisen ongelmiin. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Kerro tarpeesi ja valitsemme laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.