Käyttö rakentamisessa

Kun tila loppuu

Kun tila loppuu

Tyhjiöeristeiden erinomainen eristyskyky pääsee oikeuksiinsa kun tila loppuu. Vastaan voi tulla remontoitava ullakko, kaavamääräys korkeudesta, alakertaan tuleva vesi tai tilanne, jossa perinteisten eristeiden käyttö pienentää tilaa useita neliöitä. Ekologisinta rakentamista onkin ottaa jo rakennetut tilat tehokkaasti ja hyvin eristettynä käyttöön – niistä on usein maksettu tuhansia euroja neliö.

Tutustu tarkemmin
Historia kunniaan

Historia kunniaan

Suojelukohteissa törmätään usein siihen, että käsitys tarpeellisesta eristämisestä on muuttunut perinpohjaisesti ajan kuluessa. Erinomaisen eristyskyvyn ansiosta tyhjiöeristeillä voidaan toteuttaa kohteita, joiden toteuttaminen järkevään energia-tehokkuustasoon ei onnistu millään muulla eristeellä. Ota yhteyttä niin varmistetaan yhdessä tyhjiöeristeen soveltuvuus kohteeseesi.

Tutustu tarkemmin
Lämmitykseen tehoa

Lämmitykseen tehoa

Tee älykäs remontti samalla kun asennat lattialämmityksen tai remontoit. Tyhjiöeristekerros lattialämmityksen alla suuntaa lämmön tehokkaasti asuintiloihin ja samalla voidaan välttyä työläiltä korkeusaseman muutostöiltä. Asennettuna lämpöpatterien taakse se sekä lisäeristää että suuntaa lämpöenergian sisätiloihin. Ota paras hyöty irti energiaremontistasi.

Tutustu tarkemmin
Kylmäsiltojen kimppuun

Kylmäsiltojen kimppuun

Kylmä tunkeutuu kaikkialle eikä välitä siitä onko tila ahdas vai ei. Tyhjiöeristeillä katkaiset puhurin ja varmistat että rakenteesi on kokonaisuudessaan energiatehokas. On tilanteita, joissa vain tyhjiöeristeillä saadaan aikaiseksi riittävä eristys. Tiesitkö, että mitä enemmän eristetään, sen merkityksellisemmiksi jäljellä jäävät kylmäsillat muodostuvat rakenteen energiatehokkuuden kannalta.

Tutustu tarkemmin
Huippuluokan eristävyys

Huippuluokan eristävyys

Toteutettaessa kohteita, joissa tavoitellaan passiivi- tai nollaenergiatasoa, tarjoavat ohuet tyhjiöeristeet varteenotettavan vaihtoehdon. Niillä toteutat huippuluokan energiatehokkuuden ja materiaalitarve vähenee. Tiesitkö, että perinteisessä passiivirakentamisessa eristeiden alla on helposti 18-22% rakennetusta pinta-alasta? Tyhjiöeristeillä rakennat elämää etkä eristeitä varten.

Tutustu tarkemmin

Eristämisen edelläkävijä!

Tutustu asiakaslähtöisiin eristysjärjestelmiin ja ohuisiin lämpöeristeisiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu
Ota yhteyttä
Meillä on ratkaisu ohuen ja tehokkaan eristämisen ongelmiin. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Kerro tarpeesi ja valitsemme laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.