Vicover

Energia- ja materiaalitehokkuutta huipputeknisillä eristeillä. Kehitystyömme tuloksena olemme tuoneet markkinoille monia rakentamista ja teknistä eristämistä uudistavia tuotteita, kuten enkapsuloidut tyhjiöeristeet, pinnoitetut aerogel-eristeet sekä tekniset monikerrosyhdistelmäeristeet. Tunnetuimpana ehkä Vicover Urho, Into ja Onni eristysjärjestelmät korjaus- ja uudisrakentamiseen.

Rakentamisessa, teknisessä eristämisessä sekä laite- ja konevalmistajien kanssa me tuotamme parempia ratkaisuja eristämiseen. Olipa haasteena sitten kylmäsiltakatko tai teknisen laitteen suorityskyvyn nosto uudelle tasolle. Yhteistä ratkaisuillemme on aina ohuus ja moninkertainen suorituskyky verrattuna perinteisiin eristysratkaisuihin.

Eristämisen huipputeknologia ja innovaatiot eivät ole osaltamme markkinointipuhetta vaan arkea. Oman tuotekehityksen osuus toiminnastamme on  erittäin merkittävä ja voidaan hyvin sanoa, että eräät maailman kehittyneimmistä eristysratkaisuista tuotetaan nyt Suomessa.

Työmme tulokset näkyvät niin ratkaistuissa “mahdottomissa” eristysongelmissa, asiakkaidemme tuotteiden parempana kilpailykykynä kuin omassa ja kumppaniemme tuotevalikoimassa.

 

VICOVER OY

info@vicover.fi

050-404 3033

Myyntinäyttely:

Kokkokalliontie 3 F, 00370 HELSINKI

Posti- ja laskutusosoite:

Nikunmäki 13, 02920 ESPOO

Y-tunnus 2268627-7


Toimintatapa

Toimintamme perustuu eristysteknologia-osaamiseen, innovaatiokykyyn ja periksiantamattomaan haluun ratkaista asiakkaidemme ongelmat.

Tuotamme jatkuvasti uusia innovaatioita. Oma tuotantomme vastaa eristeiden pinnoittamisesta sekä teknisten monikerroseristeiden valmistamisesta. Rakentamisen tuotteissa teemme yhteistyötä Thermisol Oy:n kanssa.

 


Intohimo

Me haluamme parantaa rakentamisen, tuotteiden ja prosessien energiatehokkuutta teknisillä innovaatioilla.

Emme tyydy vähään, haluamme saada aikaan merkittäviä muutoksia.

Työskentelemmes hellittämättä jotta asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset ratkaisut.

 


Eristämisen edelläkävijä!

Tutustu asiakaslähtöisiin eristysjärjestelmiin ja ohuisiin lämpöeristeisiin (avautuu uuteen ikkunaan)

Tutustu
Ota yhteyttä
Meillä on ratkaisu ohuen ja tehokkaan eristämisen ongelmiin. Olemme vain puhelinsoiton päässä.

Kerro tarpeesi ja valitsemme laajasta valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.